Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shooter King

A SHOOTERKING TÖRTÉNET
Az elmúlt tizenöt évben a ShooterKing vezető textiltechnológiákat újított meg a vadászvilág számára. Minden dizájnt, funkciót és minőséget mindenekelőtt a márka vadásznagykövetei hagynak jóvá, akik folyamatos helyszíni teszteken vesznek részt, amelyek valós vadászati helyzetekben zajlanak. A nagykövetek és az ügyfelek ambiciózus kérései és
visszajelzések, a fejlesztések és az új fejlesztések arra ösztönzik a ShooterKing márkát, hogy csúcsminőségű formaterveket szállítson.

A vadászat és a lövészet olyan hagyományos sportok, amelyek számos kultúrában elismertek, elismerik a természetet, az életstílust és a szabadtéri tevékenységeket, amelyek országonként eltérőek. A tapasztalt szakemberek segítségével a ShooterKing tiszteletben tartja a vadászati hagyományokat, és ezeket az inspirációkat felhasználva stílusos és sokoldalú, kiemelkedő funkcionalitással rendelkező formaterveket hoz létre, ami a márka minden területén egyértelműen megmutatkozik.

A ShooterKing a legtöbb vadászsportot minden évszakban lefedő ruházati és kiegészítő termékcsaládot gyárt, amelyeket úgy terveztek, hogy a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket, miközben könnyűek, strapabíróak, stílusosak és teljesen funkcionálisak maradnak. Több mint 30 éves gyártási és tervezési tapasztalatunkkal ellenőrző vonalaink garantálják, hogy a felhasznált anyagoktól kezdve a végső varrásig egyetlen részletet sem hagyunk ki.

A ShooterKing etikája az, hogy az ügyfelek számára biztosítsa a márka értékét és minőségét, miközben a koncepciók fejlesztésére és a vadászat szerelmeseinek szánt minőségi outdoor ruházat tervezésére összpontosít. A ShooterKing nem törekszik arra, hogy elérje a
a legmagasabb árrést, hanem hisz abban, hogy a legjobb értéket kell nyújtania ügyfelei számára.

A ShooterKing termékeket jelenleg 12 országban értékesítik, több mint 350 kereskedővel szerte Európában. A márka által tervezett összes termékre legalább két év garanciát vállalnak, amelyet minden fogyasztó számára garantálnak.

A Challenges Make Change és a ShooterKing folytatja az innovációt, a legjobb vadászruházat legmagasabb szintű kifejlesztését. Vadászok által tervezve, vadászoknak!

Termék szűrés

Méret
Gyártó
Ár
-
Rendezés: