Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pentagon

A Pentagon Tacticalról


A Pentagon (pentagōnos) név ógörög eredetű főnév, jelentése "öt szögletes". A logónkban az 5 szöglet az 5-ös számot szimbolizálja, ami a számok egyensúlya, az ember ( fej és négy végtag ), továbbá az öt érzékszervet is szimbolizálja ( hallás, látás, tapintás , szaglás és ízlelés ).

A Pentagon® Tactical 1991 óta tevékenykedik a katonai ruházat és kiegészítők területén. A cég Németországban indult egy kis kiskereskedelmi üzletként, új és használt katonai feleslegek értékesítésével.

1993-ban a vállalkozás elköltözött és kibővült egy új nagykereskedelmi raktár megnyitásával Észak-Görögországban.

A 90-es évek végén a vásárlók új generációja jelent meg, akik katonai , rendvédelmi ruházatot és felszereléseket kerestek technológiailag fejlett anyagokkal, új és továbbfejlesztett zsebelrendezéssel és korszerű szabásvonalakkal. "Megszületett a taktikai generáció". A legtöbb ilyen terméket csak elismert outdoor sportmárkáknál lehetett megtalálni, és olyan színekben, amelyek nem voltak megfelelőek a katonai és bűnüldözési szektor számára.

Ekkor határoztuk el, hogy betöltsük ezt a hiányt, kutatással kezdtünk olyan gyártók és partnerek után, akik vezető outdoor cégek számára gyártottak, hogy elegendő tudást szerezzünk a modern szövetszerkezet és az anyag funkcionalitás technológiája mögött, és hogy milyen fontos lehet a kiváló minőségű szegélyek.


Befektettünk a mintázás művészetébe, és saját Camo (Pentacamo® és Grassman®) készítésű ruhákat készítettünk, hogy elérjük a nagy aktivitáshoz való tökéletes illeszkedést, de beépítve a kényelmet és az esztétikát, ami hiányzott a klasszikus katonai és rendvédelmi termékekből.

Végül sok évnyi kutatás, fejlesztés és a katonai, rendőrségi, tűzoltó, mentő és biztonsági csapatokkal való szoros együttműködés után büszkén fejlesztettünk ki egy új termékcsaládot, amelyet "Tactical Sportswear™" névre kereszteltünk.

Ez a mi válaszunk a fejlett katonai ruházat és felszerelés koncepcióra, amely a minőséget, a technológiát, a designt és az esztétikát egy csomagban foglalja magába. Mottónk mindezek kiegészítésére a következő :

"Merjünk taktikusak lenni!™"

Termék szűrés

Méret
Méret (átfedő cipő méret)
Gyártó
Ár
-
Rendezés: