Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bennon

A BENNON Group a. s. 2009 elején alakult Z-STYLE CZ a.s. néven, tisztán cseh részvénytársaságként. A cég 2022. január 1-jén átnevezésre került, a vállalat a zlini cipőkészítés hagyományait folytatja, és üzleti tevékenysége nem csak a munka-, biztonsági és szabadidős lábbelik fejlesztésére és forgalmazására terjed ki, hanem átfogó tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt a cipőiparban.

2017-ben az ügyfelek igényei alapján a vállalat további irányt vett, és a meglévő választékát munka- és outdoor ruházattal bővítette, amelyet PROMACHER® márkanév alatt vezetett be. A megfelelő és kiváló minőségű anyagok, szabások és színek kiválasztásával olyan nadrág-, melegítő-, kabát- és kiegészítő kollekciókat hoztak létre, amelyek nemcsak funkcionalitást, hanem a szükséges kényelmet is hozzák felhasználóik számára, amit mind a munkában, mind a szabadidő eltöltésekor értékelnek.

A cégnévváltást követően fokozatosan minden termékünk egységesen a BENNON © logóval ellátott márka / márkanév alatt kerül gyártásra, kiszállításra és bemutatásra.

A BENNON Group a. s. tagja a Cseh Lábbeli- és Bőrszövetségnek, a Cseh Köztársaság területén a lábbelik, cipőanyagok és -alkatrészek gyártásával, értékesítésével, valamint kutatásával és vizsgálatával foglalkozó vállalatok és intézmények szövetségének.

A vállalat fejlődésének jelentős mérföldköve volt a saját vizsgáló laboratórium megnyitása 2021-ben. Laboratóriumunk, hozzájárul az új termékek sokkal gyorsabb és hatékonyabb fejlesztéséhez, a lábbelik és ruházati cikkek minőségének javításához és növeléséhez. Ugyanakkor nagyon fontos ellenőrző és megelőző funkciót tölt be a beszállítóinknál végzett rendszeres szúrópróbaszerű minőségi és technológiai ellenőrzések során.

A vállalat mottója: "Készen állunk a holnapra".

Termék szűrés

Méret
Méret (átfedő cipő méret)
Méret (cipő)
Méret (konfekció)
Gyártó
Ár
-
Rendezés: